Tid til indendørs og udendørs malerarbejde?

En bred vifte af kompetencer med inde- og udendørs malerarbejde

Malerarbejde afhøj kvalitet

Ellebæks Malerservice er din erfarne maler med ekspertise i indendørs og udendørs malerarbejde. 
Vi vægter i høj grad fleksibilitet og service for vores kunder.

Udendørs

Udendørs malerarbejde

Ellebæks Malerservice er tilmed rutineret i udendørs malerarbejde. Det gør sig gældende lige fra vinduer og terrasser til facader og skurer. Det handler kun om dine behov for udendørs malerarbejde. Vi maler dér, hvor du har brug for det. Vi har materialer og produkter, der egner sig.

Er du i tvivl om, hvor vidt du skal gribe din opgave an? Vi tilbyder rådgivning ud fra vores mange års erfaring med maleropgaver udendørs. Vores brede erfaring i feltet, er din sikkerhed for malerarbejde af den bedste kvalitet. Kontakt altid for spørgsmål!

Terrasser

Har din terrasse brug for en kærlig hånd? Vi imødekommer dine ønsker på design og udtryk. Sammen vælges farve, produkt og design til dit udendørs malerarbejde. Kundens ønsker er i fokus og vores erfaring er din sikkerhed for gode løsninger.

Vinduer

Vi maler alle slags vinduer og døre udenfor, uanset om det er stueplan eller 2. sal. Vi er meget fleksible, og vi ønsker altid at imødekomme vores kunders ønsker. Vi sørger for at alle løsningsforslag er realistiske,, så gode resultater kan opnås.

Facader

Har du brug for forandring, eller er din facade slidt op? Vi maler, så boligen får dét udtryk, som du drømmer om. Det er i høj grad en tillidssag at få malet noget så visuelt som facaden, så selvfølgelig tilbyder vi et uforpligtende projektmøde.

Diverse opgaver

Dine muligheder er mange. Vi maler dét, du lige står og har af ønsker. Det kan være alt lige fra et skur til et sæt havestole. Du er velkommen til at tage kontakt og høre mere om dine muligheder for malerarbejde. Det er selvfølgelig helt uforpligtende.

indendørs

Indendørs malerarbejde

Ellebæks Malerservice er dit malerfirma med stor erfaring i indendørs maleropgaver. Vi kan tilbyde at lave alle typer af maleropgaver i hele malerfeltet. Det gør sig gældende uanset om der er tale om nybyggeri, renoveringsarbejde eller opsætning af filt og tapet eksempelvis.

Det handler i høj grad om tillid, og derfor tilbyder vi altid at komme ud til dig og se opgaven an. Her kan vi forventningsaftemme processen og komme med et uforpligtende tilbud på din opgave. Lyder det som noget for dig, er du velkommen til at tage kontakt allerede i dag.

Kvalitetsmaling

Ellebæks Malerservice benytter kun produkter af kvalitet. Vi har altid benyttet os af Nordsjø maling og produkter. Det er et kvalitetsmærke, som vi har stor erfaring i at benytte korrekt, så de bedste resultater kan opnås.

Renoveringsarbejde

Vi tilbyder renoveringsarbejde af alle slags. Hvad end din opgave lyder på, kan du være sikker på, at der ikke er en opgave, som er for stor eller lille. Vi mestrer enhver renoveringsopgave inde som ude.

Spartling og filtarbejde

Har du behov for opsætning af filt eller en spartling? Ellebæks Malerservice har stor erfaring i håndtering af spartling og fils, og det handler kun om dine behov og ønsker. Tag kontakt for at høre mere om dine muligheder.

Nybyggeri

Vi tilbyder effektivt og fleksibelt malerarbejde i forbindelse med nybyggeri. Dethandler i høj grad om tillid, og vi kommer gerne ud og ser projektet an, så vi kan forventningsafstemme og lave et godt tilbud.

Materialer

Miljø og produkt

Ellebæks malerservice tager stilling! Vi arbejder udelukkende med kvalitetsprodukter, og vores primære leverandør er Nordsjø. Her er du sikret gode produkter, som er mærket med alt lige fra Svanemærket til EU’s økologimærke mm.. Derudover affaldssorterer vi altid vores affald og produkter, så det bliver håndteret korrekt. Vi kører naturligvis vores affald på Genbrugspladsen, så det kommer i korrekte hænder, hvad enten det drejer sig om indendørs eller udendørs malerarbejde.

Nordsjø Maling

Nordsjø Maling er vores faste leverandør, som vi altid har benyttet os af. Vi er stolte af at benytte disse produkter, da vi opnår resultater af den bedste kvalitet.

Miljøbevidst malerfirma

Ellebæks Malerservice er dit erfarne firma, som har overskud til at indtænke miljø. Vores produkter er i høj grad moderne og gode, og vi sorterer altid vores affald.