Ellebæks Malerservice

din lokale Maler i holbæk

Alsidig maler i Holbækmed fokus på kvalitet

Ellebæks Malerservice er din effektive maler i Holbæk med ekspertise i hele malerfaget.
Vores mange års erfaring er din sikkerhed for effektivt arbejde og flotte resultater.

Ellebæks Malerservice er din lokale maler i Holbæk. Firmaet havde sin opstart i 2008, og har mange års erfaring med malerservice og malerarbejde. Fagligheden er sikret gennem gennemført uddannelse på Odense Tekniske Skole i malerfaget. Vi kører på det meste af Sjælland og løser opgaver for henholdsvis private og i erhverv.

Ellebæks Malerservice har fokus på fleksibilitet og kundetryghed. Af den grund tilbydes der uforpligtende projektmøder, hvor opgaven ses an. Det er selvfølgelig helt uforpligtende, og der vil efterfølgende fremsendes et tilbud på din opgave. Malerarbejde er i høj grad en tillidssag, så vi vægter at forventningsaftemme for begge parters skyld.

Vi maler i Holbæk og omegn -Tid til en skræddersyet løsning?

Ellebæks Malerservice er din fleksible maler, som tilbyder skræddersyede løsninger, der passer til dine behov og ønsker. Du kan være sikker på, at vi altid har relevante løsningsforslag, som passer til din maleropgave.

Vi lytter tildine ønsker

Lad Ellebæks Malerservice stå for dit næste malerprojekt. Vi mestrer store som små maleropgaver, uanset om det drejer sig om indendørsarbejde eller udendørsarbejde. Henvend dig allerede i dag og få et tilbud.

Ellebæks Malerservice er din lokale maler i Holbæk. Der vægtes fleksibilitet, kvalitet og kundeservice. Fleksibiliteten sikres gennem projektmøder og skræddersyede tilbud. Kvaliteten sikres gennem kvalitetsmaterialer- og produkter fra Nordsjø. Kundeservicen sikres gennem vores lydhørighed og formåen med at imødekomme hver enkel kundes ønsker og behov.

Har du derfor brug for en erfaren maler, kan du tage kontakt til os allerede i dag. Vi besvarer enhver henvendelse hurtigst muligt. Vi glæder os til at høre, hvilket malerprojekt, som vi kan tilbyde at hjælpe dig i mål med.